Numar de telefon

0770.760881, 0771.663976

Mail

contact@boweniasi.ro

Program de funcționare

Marti - Miercuri: 08:00 - 19:00

HEALY este un dispozitiv  medical, ce oferă o gamă variată de tratamente cu frecvenţe specifice şi microcurenţi. Este o metodă modernă şi eficientă, datorită frecvenţelor precise şi a curenţilor de mică intensitatecare poate trata nenumărate boli cronice sau acute.

Se poate folosi cu succes  în managementul durerii menstruale, articulare, migrenoase, nevralgii, musculare, etc,  în reducerea stărilor de stres şi a anxietăţii, în tratamentul dependenţelor sau a bolilor cardiovasculare, a dezechilibrelor hormonale şi metabolice, constipaţiei şi bolilor inflamatorii  sau a sindromului de oboseală cronică.

HEALY  funcționează la nivel informațional putand detecta modele de dezechilibru la nivel mental, emoțional, energetic și de conștiință, înainte ca acestea să se manifeste în corpul fizic.

  HEALY  se bazează pe principiul interacțiunii conștiinței care afectează materia și energia la nivel mental, emoțional și fizic .

HEALY contine multe tipuri de baze de date pe care sistemul le poate căuta și evalua.

Unele baze de date constau în Karma și subiecte spirituale, unele conțin frecvențele chakrelor, paraziților, agenților patogeni și informații homeopate și de echilibrare. 

HEALY poate evalua și evidenția cele mai slabe organe din corp și poate folosi frecvențe, homeopatie electronică și multe alte mijloace pentru a aduce oamenii la starea de bine. 

Aparatul HEALY a fost dezvoltat în Germania și funcționează in scopu armonizarii corpului și a minții. HEALY foloseste tehnologia câmpului informațional care consideră conștiința și informația ca fundamente pentru evaluarea și echilibrarea sistemului uman. Această aparat este un instrument excelent pentru clienții noștri , care au nevoie de claritate la nivel mental, emoțional sau subconștient și conștient.  

 Aparatul cuantic HEALY poate sugera o cale către rezolvarea problemelor și conflictelor persoanei și care, la  rândul său, poate duce la o stare mentală, emoțională și fizică și o calitate mai sănătoasă a vieții.

Puteti testa si beneficia de terapie cu  HEALY in cabinetul nostru sau puteti sa vi-l achizitionati si avea propriul terapeut oricand si oriunde.

BENEFICII

  • Oferă accesul la peste 140 de programe, uşor de selectat şi de activat din aplicaţia downloadată pe smartphone;
  • Oferă un tratament holistic, eficient, ce poate fi efectuat acasă, în călătorii, în timpul liber şi chiar în timpul orelor de muncă;
  • Funcţionează cu succes pentru a vă ajuta să vă relaxaţi, să amelioraţi durerile să eliminaţi insomniile, să fiţi mai performanţi în sportul pe care îl practicaţi, să vă concentraţi mai bine şi să trataţi diverse afecţiuni, de la durere la acnee;
  • Programe ideale pentru toată familia, foarte uşor de folosit;
  • Este prevăzut cu electrozi disponibili în diverse variante: electrozi pentru urechi, creaţi special pentru programele menite să îmbunătăţească memoria, concentrarea, creativitatea şi să reducă dificultăţile de învăţare şi stresul; electrozi autoadezivi, creaţi pentru tratamentul durerii localizate, dureri menstruale, musculare, articulare, nevralgii; electrozi-brăţară pentru tratamentul sistemic.

Având în vedere că frecvenţele sunt limbajul în care comunică celulele, este de la sine înţeles că multe boli pot fi soluţionate cu intensităţile şi frecvenţele specifice fiecărui pacient. Baza acestei teorii este că anumite frecvenţe pot fi sistematic atribuite unor anumite simptome.

Sănătatea începe din celulă. Dr. Robert O. Becker şi Dr. Bjorn Nordenstrom, fostul preşedinte al Comitetului Premiului Nobel, citologi au descoperit că aproape toate bolile acute sau cronice pot fi cauzate de un potenţial electric de membrană celulară.

Scopul programelor Healy este sa reverseze procesul, restabilind la parametrii ideali potenţialul electric al membranei celulare.

Puteti testa si beneficia de terapie cu  HEALY in cabinetul nostru sau puteti sa vi-l achizitionati si avea propriul terapeut oricand si oriunde.

Detalii pentru terapie sau achizitie:

Terapeut Cristian Oglan/ 0770.760881

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.